Over ons

Bij Haico Tweewielers zijn we er voor alle soorten fietsers, kleine fietsers, sportieve fietsers en natuurlijk alle andere soorten fietsers. Ons team zorgt er graag voor dat u met plezier kunt fietsen. Bij ons krijgt u altijd een eerlijk advies over de aanschaf, het onderhoud of de afstelling van uw fiets. En mocht er een keer iets met uw fiets zijn, dan lossen wij dat uiteraard graag voor u op. Zo houden wij u en uw fiets in topconditie, want fietsen is gezond.

Al sinds de oprichting in 1986 doen wij iets anders dan de meeste andere fietsenzaken. Door ons kleine en vaste team weten wij u als klant centraal te stellen, iets wat wij als bedrijf erg belangrijk vinden. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid assortiment aan fietsen, onderdelen en accessoires en helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze.

Onze fietsenmakers zijn nog echte specialisten op fietsgebied. Door een goede opleiding en veel ervaring weten zij bijna alles van fietsen. Hierdoor weet u ook, dat als u bij ons een fiets aanschaft, u een vakkundig en eerlijk advies krijgt. En natuurlijk ook dat de service na de aankoop door vakmensen wordt uitgevoerd, waardoor u langer van uw aanschaf kunt genieten.

Kom een keer langs in onze winkel, wij zijn gevestigd op Beukenlaan 54 in Soest. U kunt ons gemakkelijk op de fiets bereiken, of de auto gratis parkeren aan de Beukenlaan. Mocht u niet langs kunnen komen, kijk dan eens naar onze ophaal- en bezorgservice.