Service

Bij Haico Tweewielers draait alles om uw fietsplezier. Elke klant krijgt bij ons de best mogelijke service, en dat sinds de oprichting in 1986. Dat is de rode draad in ons bedrijf, deze zorgt er voor dat wij bij elke stap kwaliteit, service en eerlijkheid voorop stellen. Als u bij Haico Tweewielers koopt, uw fiets laat onderhouden of voor advies komt dan kunt u rekenen op onze deskundigheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid. 

Op deze pagina vindt u (bijna) alles wat wij u kunnen bieden. Bijna, want wij houden niets voor onmogelijk. Staat iets er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Werkplaats

In onze werkplaats zijn altijd vakkundige en gediplomeerde fietstechnici aanwezig om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij werken uitsluitend met eerste klas producten en onderdelen en professioneel gereedschap. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle reparaties goed, vakkundig en snel worden uitgevoerd. Lees meer over onze werkplaats.

(Brom)fiets verzekeringen

Bij aankoop kan er altijd direct een verzekering worden afgesloten waardoor u verzekerd de deur uit fietst. Mocht uw fiets onverhoopt toch gestolen worden of schade hebben, dan regelen wij alles met de verzekering en schade-experts. Zo heeft u snel een vervangende fiets of wordt hij vakkundig hersteld. Lees meer over onze verzekeringen.

Fietssleutels

Fietssleutel afgebroken, kwijt of ingeslikt? Wij hebben een oplossing. Klik hier voor meer informatie

Zekerheid van BOVAG

BOVAG staat synoniem voor betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Begrippen die binnen ons bedrijf centraal staan. Doordat wij aangesloten zijn bij BOVAG geniet u van extra zekerheden. Lees meer over wat dit voor u betekent.