Fietssleutels

Fietssleutel kwijt?

Het is erg vervelend als u een fietssleutel kwijt raakt of niet meer kunt vinden. Mocht je onverhoopt een sleutel verliezen, dan is het handig om zo snel mogelijk weer een nieuwe te bestellen. Dit voorkomt dat als u ook de tweede sleutel kwijt raakt, u de fiets niet meer kunt gebruiken. 

Natuurlijk kunnen wij een nieuwe sleutel voor u bestellen, daarvoor bent u van harte welkom in onze winkel. Maar wist u al dat u dit ook net zo eenvoudig en voordelig online kunt? Het enige dat u nodig heeft is het sleutelnummer, dit nummer vindt u op uw reservesleutel of op de factuur van uw fiets. 

U bestelt eenvoudig online met betaling via iDeal of creditcard en krijgt de sleutels thuis bezorgd:

Om sleutels te bestellen voor een AXA of Basta slot, ga naar de website van AXA Sleutelservice.
Om sleutels te bestellen van ABUS, Trelock etc, ga naar de website van FietsSleutels.nl (voorheen JutKey)

Komt u er niet uit, wilt u contant betalen of bent u uw sleutelnummer kwijt, neem dan contact met ons op

 

Afgebroken fietssleutel

Helaas komt het meer dan eens voor dat een fietssleutel afbreekt in het slot. Het is voor u vaak onmogelijk om het slot nog te bedienen of de reservesleutel te gebruiken. Gelukkig kunnen wij dit probleem voor u oplossen. In veel gevallen weten wij de afgebroken sleutel te verwijderen waardoor er geen nieuw slot nodig is. Mocht dit niet lukken, dan kunnen wij natuurlijk altijd uw slot vervangen voor een origineel vervangingsslot. 

Kom met uw fiets langs in onze winkel, en een van onze specialisten kijkt graag wat we voor u kunnen betekenen. 

 

Doorgeven aan verzekering

Wanneer u uw fiets heeft verzekerd en een nieuwe sleutel besteld of het slot vervangt, dan moet u dat doorgeven aan de verzekeraar. Het verschilt per verzekeraar hoe u dit kunt doen. 

Als u uw fiets bij ons gekocht- en verzekerd heeft dan regelen wij dit graag voor u. Vervangt u zelf het slot of laat u het elders uitvoeren, geef dat dan altijd aan ons of de verzekeraar door. 

Als u online een sleutel heeft besteld en uw fiets is (via ons) bij ENRA verzekerd, dan kunt u uw nieuwe sleutel hier melden.