Werkplaats

Uw fiets verdient natuurlijk de beste zorg en aandacht. Wij beschikken dan ook over een professionele werkplaats met goed opgeleide en ervaren monteurs. In onze werkplaats kunt u terecht voor reparaties, onderhoud en (schade)taxaties van alle voorkomende merken en modellen.

Alle uitgevoerde reparaties voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en er worden originele (vervangings)onderdelen van goede kwaliteit gebruikt. Wij geven dan ook met een gerust hart drie maanden garantie op de uitgevoerde reparaties.

Officieel dealer

Voor Batavus, Bulls, Gazelle, Gudereit, Multicycle, Pegasus, Sparta en Zemo zijn wij officieel dealer. Naast onze eigen voorraad, kunnen vervangingsonderdelen dan ook snel geleverd worden. Dit betekend voor u, reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Daarnaast verzorgen wij ook reparaties en onderhoud aan geveerde voorvorken, hydraulische remsystemen, Gates tandriemen, Rohloff versnellingsnaven en Pinion versnellingsystemen. Voor alle onderhoud, vervanging en reparaties zijn wij dus uw vertrouwde adres.

Afspraak maken

Om er voor te zorgen dat uw fiets de aandacht krijgt die hij verdient, plannen wij uw reparatie graag in. Als u een afspraak maakt voor reparatie of onderhoud, dan is uw fiets in bijna alle gevallen binnen een dag weer klaar. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Sommige reparaties kunnen niet wachten. Met kleine reparaties (pech) of mankementen kunnen wij u vaak wel direct helpen.

Bij het maken van een afspraak doen we graag een prijsopgave. Zo weet u wat de kosten van een reparatie zijn. Mochten er toch onvoorziene kosten zijn, dan nemen wij altijd contact met u op.

Leenfiets

Wanneer u uw fiets brengt voor een reparatie of onderhoudsbeurt kunt u gebruik maken van een gratis leenfiets. Als u uw e-bike brengt, kunnen wij u ook gratis voorzien van een elektrische leenfiets. Laat dit van te voren weten bij het maken van een afspraak, en wij zorgen er voor dat er een passende leenfiets voor u klaar staat.