Nieuwe website live
Haico Tweewielers

Nieuwe website live

Vandaag hebben we met trots de nieuwe website van Haico Tweewielers gelanceerd. Deze nieuwe website is vanaf de basis af opnieuw opgebouwd en zorgt voor een verbeterde online ervaring op zowel een desktop, tablet en smartphone. Het online aanbod is daarnaast ook uitgebreid, en vanaf nu beter te bekijken. Als Haico Tweewielers vinden wij innovatie belangrijk en willen dan ook graag voorop lopen met deze nieuwe website. Daarnaast is dit natuurlijk ook het eerste artikel wat op ons blog verschijnt.

Verbeterde ervaring op desktop, tablet en smartphone.
Onze nieuwe website is er volledig op gericht om compatible te zijn met alle apparaten, en om op elk apparaat gemakkelijk in gebruik te zijn. We zien namelijk dat er steeds vaker gebruik wordt gemaakt van een smartphone om bijvoorbeeld een nieuwe fiets of fietsaccessoires op te zoeken. Daarnaast kun je op je smartphone gelijk contact met ons opnemen.

Bekijken actuele voorraad
Naast onze collectie fietsen zoals die op de vorige website te bekijken was, kun je op onze nieuwe website ook de voorraad van onze fietsaccessoires zien. Ook is het vanaf nu mogelijk om het aanbod te filteren met specifieke productgerelateerde filters. Regelmatig zullen hier meer artikelen aan toegevoegd worden gezien onze winkelvoorraad nog steeds groter is dan ons online aanbod. Zoek je iets specifieks en kun je het niet vinden op onze website, neem dan zeker even contact met ons op.

Makkelijker contact opnemen
Bij elke fiets is er vanaf nu de mogelijkheid om direct een vraag te stellen of bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een proefrit. Op deze maken we het makkelijker voor jou als klant om contact met ons op te nemen, ook buiten onze openingstijden of als je bijvoorbeeld niet met ons kunt bellen omdat je zelf aan het werk bent. Probeer het eens!

Fiets blog
Er zullen regelmatig nieuwe artikelen op ons blog verschijnen, variërend van fietstips, onderhoudstips tot en met aankoopadviezen. Heb je affiniteit met fietsen en vind je het leuk om af en toe je verhalen te delen? Neem dan zeker even contact op, we zijn namelijk nog op zoek naar een schrijver!

Heb je vragen en/of opmerkingen over onze nieuwe website, dan horen we het natuurlijk graag. Hiervoor kun je het contactformulier gebruiken of ons een e-mail sturen op info@haicotweewielers.nl. We hopen je snel weer te zien op onze website, blog en natuurlijk in onze winkel!