Corona: veel gestelde vragen
Haico Tweewielers

Corona: veel gestelde vragen

Laatste update: 21 december 09.00

Informatie

  • Onze winkel is gesloten voor verkoop
  • Onze webshop is gewoon geopend
  • Voor klanten uit Soest bezorgen wij zelf, gratis vanaf € 10,-, geen vertragingen!
  • Onze werkplaats blijft open
14 december, 21:00: LOCKDOWN – Aangepaste service
Ondanks het nieuws dat er komende vijf weken een lockdown van kracht is, staan wij met team Haico Tweewielers voor je klaar. Wellicht is onze service iets anders dan je van ons gewend bent maar wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je jezelf sportief kunt blijven vervoeren.
Onze werkplaats blijft open voor reparaties en onderhoud. Wel graag alleen op afspraak zodat wij covid-proof kunnen werken. Wij bieden ook de service aan om je fiets op te halen en te retourneren. In Soest doen wij dit gratis, buiten Soest is dit in overleg.
Onze showroom -moet helaas- net zoals andere winkels wel dichtblijven. Wel bieden we je de mogelijkheid om via onze webshop op www.haicotweewielers.nl, telefonisch of per e-mail te bestellen. Ook voor producten die niet in onze webshop staan. Deze bezorgen we dan graag bij je thuis. In Soest bieden we gratis same-day bezorging aan vanaf € 10. Buiten Soest bezorgen we gratis vanaf € 50. Je kunt ons bellen als je vragen hebt over een product of graag advies wil.
We proberen je graag onze vertrouwde service te bieden, al moeten wij nu creatief zijn. Alvast heel erg bedankt voor je begrip!
Je kunt ons bereiken via:
Telefoon/Whatsapp: 035-6024940
E-mail: info@haicotweewielers.nl