Fiets kopen?

Op zoek naar een nieuwe fiets?! Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze collectie bestaat uit kwaliteitsfietsen van zowel bekende als onbekende merken uit binnen-en buitenland. Fietsen zijn er in veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Voordat je een nieuwe fiets koopt, is een goed advies dus belangenrijk. Onze fietsspecialisten helpen je graag met het vinden van de perfecte fiets.

Een nieuwe fiets moet altijd ingereden worden, hierna is het belangrijk dat alles nog eens afgesteld wordt. Bij elke nieuwe fiets is dan ook een gratis eerste servicebeurt inbegrepen. Naast de eerste servicebeurt bieden we je graag ook een tweede en derde servicebeurt aan met 20% voordeel en krijg je altijd 10% voordeel op het werkplaatstarief.

Ook na de aankoop van je nieuwe fiets zien wij je graag bij ons terug. Kom langs in onze winkel en ervaar zelf onze persoonlijke benadering.
Fietsen zijn onlosmakelijk verbonden met Nederland, nergens ter wereld is fietsen zo populair als in Nederland. Het Nederlandse landschap leent zich ook goed om op te fietsen, er zijn weinig hoogteverschillen en ook de afstanden tussen steden en dorpen zijn makkelijk te fietsen.

Er zijn verschillende soorten fietsen, elk met hun eigen speciale toepassing. Het meest populair in Nederland is wel de stadsfiets, maar ook de sportieve fiets waar makkelijker grote afstanden op gefietst kunnen worden wint aan populariteit. Fietsen wordt ook gezien als een echte sport, hoofdzakelijk opgedeeld in wielrennen op een racefiets en mountainbiken op een mountainbike. Daarnaast is er natuurlijk de E-bike met trapondersteuning.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Laat het ons weten, we helpen je graag.

Toon opties
Gebruikte fietsen

Gebruikte fietsen

Bekijk producten
Elektrische fietsen

Elektrische fietsen

Bekijk producten
Mountainbikes

Mountainbikes

Bekijk producten
Trekking/Hybride fietsen

Trekking/Hybride fietsen

Bekijk producten
Stadsfietsen

Stadsfietsen

Bekijk producten