Lapierre

Lapierre Aircode SL 600 MC

2.999,00

Kies jouw model, maat en kleur:

54cm
46cm
48cm
50cm
57cm
Wissen

  • Onafhankelijk advies van echte specialisten
  • Vrijblijvend proefrijden
  • Vakkundig fietsklaar afgeleverd en op maat afgesteld
  • Eerste servicebeurt inclusief*
  • 20% voordeel op het onderhoud in het eerste jaar*

* Bij aanschaf van een nieuwe fiets

Artikelnummer: C4424600 Categorie:
Beschrijving

Beschrijving

Zijn ultralichte, 100% carbon frame zorgt voor verbeterde stijfheid en precisie rijkarakteristieken. Voortkomend uit de powerbox Technology, levert deze fiets efficiëntie van topniveau op de open weg. Het profiel van de Kamm achterbuizen (met afgepakte klare randen) en NACA buizen (overgenomen uit de luchtvaart industrie) verleent het frame met alle voordelen van een gebruikelijke taps toelopende buis, terwijl de achtersectie zorgt voor een betere oppervlakte dat de sleepkrachten significant vermindert.

Het ultralichte, 100% carbon frame biedt verbeterde stijfheid en precisiekenmerken. Deze fiets is voorzien van de Powerbox-technologie en levert topprestaties op de openbare weg. Het profiel van Kamm staartbuizen (met afgekapte uitlopende randen) en NACA-buizen (geïmporteerd uit de luchtvaartindustrie) schetst het frame met alle voordelen van een conventionele taps toelopende buis, terwijl zijn achterste “deel” een virtueel oppervlak creëert dat dient om de remmende krachten aanzienlijk te verminderen.

Specificaties

Extra informatie

Gewicht8 kg
Type fiets

Racefiets

Model

Heren

Maat frame

54cm, 46cm, 48cm, 50cm, 57cm

Kleur frame

Zwart

Materiaal frame

Carbon

Wielmaat

28inch

Afwerking frame

Merk

Merk voorvork

Modeljaar

2019

Staat

Type voorvork

Materiaal voorvork

Wielmaat (ETRTO)

Merk wielen

Type wielen

Materiaal wielen

Merk/type banden

Versnellingsgroep

Shimano Ultegra

Type versnelling

Derailleur

Aantal versnellingen

22

Merk/type shifter

Elektronische versnelling

Soort rem voor

Merk/type rem voor

Soort rem achter

Merk/type rem achter

Merk/type stuurpen

Merk/type stuur

Materiaal stuur

Handvatten/grip

Type zadelpen

Materiaal zadelpen

Merk/type zadel

Merk/type crankstel

Gewicht (kg)

Over Lapierre
Het Franse Lapierre combineert technologische innovaties, esthetiek, aandacht voor detail en ervaring tot de meest mooie, efficiënte en krachtige fietsen voor liefhebbers. Alle Lapierre fietsen zijn gemaakt in Frankrijk en voldoen aan de hoogste specificaties in de markt. In zowel de Road- als MTB-collectie vind je modellen die uitblinken in hun esthetiek, details en technologische innovaties.Licht van gewicht Een van de belangrijkste aspecten blijft het continue optimaliseren van het gewicht van de Lapierre fietsen. Door het gebruik van innovatieve materialen zijn enkele modellen zelfs de lichtste op de markt. Ondanks het lage gewicht worden er bij Lapierre nooit compromissen gesloten die de veiligheid en betrouwbaarheid in gevaar brengen.Getest door professionele rijdersDe kwaliteit van Lapierre fietsen wordt elke dag bevestigd door professionele teams. Lapierre is de leverancier van Team Groupama - FDJ, waarvan de rijders veelal te zien zijn op zowel de Aircode als de Xelius fietsen.Daarnaast is Lapierre in het MTB segment vertegenwoordigd Team Lapierre Gravity Republic en rijder Nicolas Vouilloz. Als marktleider van high-end MTB’s in Frankrijk is Lapierre bezig met het veroveren van de rest van de wereld.Toonaangevende R&D afdelingHet hoofdkantoor in Dijon blijft nog steeds het hart van de technologische ontwikkeling voor mountainbikes en racefietsen van Lapierre. Een heel team van ingenieurs en fietsliefhebbers is toegewijd aan het onderzoeken van innovatieve oplossingen, die aan elke behoefte en praktijk zullen voldoen. De technici nemen actief deel aan tests die worden uitgevoerd met onze teams en renners. Bij Lapierre fietst iedereen en neemt daarbij deel aan de validatie van het onderzoek van de ingenieurs.Met liefde gemonteerd Bij Lapierre zijn kwaliteitscontroles en de betrokkenheid van elke medewerker essentieel. Alle Lapierre-fietsen worden in Frankrijk met de hand geassembleerd en gecontroleerd. Bij elke fiets wordt een Bike Pass ondertekend en meegeleverd, dit maakt het mogelijk om in elke fase van het assemblageproces de kwaliteit te controleren.