Bestellen en betaling

Registratie 

Door te registreren bij Haico Tweewielers is het mogelijk om orders later te bekijken en te beheren. We slaan je gegevens dan op zodat je de volgende keer een bestelling kan plaatsen zonder deze nog een keer in te hoeven vullen.

Het is ook mogelijk om te bestellen als gast, zonder een account aan te maken.

Veilige betaling

De betalingen op onze website worden verwerkt door Mollie, na het afronden van de bestelling wordt je doorgestuurd naar een extra beveiligde betaalomgeving. Alle vertrouwelijke gegevens worden versleuteld verzonden en zijn niet toegankelijk voor medewerkers.

Betaalmethodes

Haico Tweewielers accepteert de volgende betaalmethodes: iDeal, Bancontact, Overboeking, Mastercard, Visa.

De betaling van je bestelling wordt geboekt bij het plaatsen van je order.

Fouten en ontbreken

In het geval van fouten en/of ontbreken op de website houd Haico Tweewielers het recht voor om een order terug te betalen voordat de goederen zijn verstuurd.

Haico Tweewielers houd zich het recht voor om een bestelling te annuleren als een product niet langer beschikbaar is. Je ontvangt hiervan een melding en het volledige bestelbedrag zal worden teruggestort. Het is niet mogelijk om aanspraak te maken op compensatie voor enige schade.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail dat we je bestelling hebben ontvangen. Als er problemen zijn met de betaling van je order, neem dan contact met ons op.

Prijzen 

Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW. Op alle verkopen is Nederlandse BTW van toepassing. De prijs is exclusief importheffingen, lokale belastingen en eventuele leveringskosten welke worden berekend bij het plaatsen van de order.

Wijzigen of annuleren van een bestelling

Het is in principe niet mogelijk om een geplaatste order te wijzigen of te annuleren. Je kunt deze dan het beste na ontvangst aan ons retourneren. Heb je een fout gemaakt bij het bestellen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en misschien kunnen we nog iets voor je betekenen.

Weigeren en annuleren van bestellingen

Haico Tweewielers behoud zich het recht voor om een order te weigeren of te annuleren, online of in de winkel, om welke reden dan ook, inclusief beperkte voorraad, onnauwkeurigheden, fouten in product of prijsinformatie, problemen en/of fraude gemeld door onze betalingsverwerker, veiligheidsreden of ongepast klantgedrag. Als je bestelling wordt geannuleerd zal het bedrag terug worden gestort via de gebruikte betaalmethode. We zullen contact met je opnemen als (een gedeelte) van je bestelling  wordt geannuleerd of er aanvullende informatie nodig is om je bestelling te accepteren.