Gudereit is nog een tikkeltje onbekend bij het grote publiek, iets wat eigenlijk geheel onterecht is want dit merk maakt ontzettend mooie fietsen. Liefhebbers van lichte fietsen met een Alfine, Roholoff of Pinion naaf kennen dit merk waarschijnlijk wel. Het is zeker geen nieuwe speler op de markt, de fietsfabriek in het Duitse Bielefeld bestaat namelijk al sinds 1949. Het is een echt familiebedrijf waar alle fietsen volledig in eigen huis ontwikkeld worden, waarna deze met de hand in Duitsland worden geassembleerd.

Gudereit is van oorsprong een fietsframe fabrikant en heeft daarom ruime ervaring met het ontwikkelen van de beste geometrie. Dit is dan ook de reden waarom vele een Gudereit zo fijn vinden fietsen. Naast dit uitstekende frame worden de fietsen met de hand afgemonteerd met bekende kwaliteitsonderdelen zoals die van Magura, Rohloff, Pinion, Gates en Bosch.

Een Gudereit is opvallend betaalbaar vergeleken met andere fietsen van dezelfde kwaliteit, maar daarom niet minder exclusief. Elke Gudereit wordt namelijk op bestelling gebouwd, er is dus geen sprake van een jaarlijkse vaste productie. Alle fietsen worden op bestelling geproduceerd, daarbij is er de keuze uit verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Je kunt dus zelf kiezen hoe jouw perfecte fiets eruit gaat zien. Op een Gudereit zit daarom wel een levertijd. Kun je niet wachten?! Wij hebben de meest populaire modellen al rijklaar op voorraad.

De collectie van Gudereit varieert van sportieve stadsfietsen met Alfine naaf, hybride fietsen, trekking fietsen tot elektrische fietsen. Daarnaast zijn er ook een groot aantal modellen uitgevoerd met een Gates Carbon Drive tandriem aandrijving, wat volgens ons veel beter is dan een ketting. Bekijk hieronder alle modellen. Staat het model wat je zoekt er niet tussen, neem dan even contact met ons op.

Resultaat 1–8 van de 25 resultaten wordt getoond

Toon opties
Gudereit EC-4  400Wh Dames Blauw

Gudereit EC-4 400Wh

2.599,00
Opties selecteren
Gudereit EC-4  400Wh  model 2017 Dames Grijs

Gudereit EC-4 400Wh model 2017

2.399,00
Opties selecteren
Gudereit ET-8 Evo  500Wh Heren Grijs

Gudereit ET-8 Evo 500Wh

3.299,00
Opties selecteren
Gudereit Fantasy Dames Zwart

Gudereit Fantasy

799,00
Opties selecteren
Gudereit LC-70 evo Heren Grijs

Gudereit LC-70 evo

1.099,00
Opties selecteren
Gudereit LC-75 evo Dames Wit

Gudereit LC-75 evo

1.299,00
Opties selecteren
Onbekend LC-90 Heren Blauw

Gudereit LC-90

1.499,00
Opties selecteren
Gudereit LC-P 2.0 evo Gates Pinion Heren Zwart

Gudereit LC-P 2.0 evo Gates Pinion

2.799,00
Opties selecteren