OVER HAICO TWEEWIELERS

We maken fietsen leuker

Haico Tweewielers wil dat iedereen zoveel mogelijk plezier beleeft aan fietsen. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met Nederland en geeft een gevoel van vrijheid en plezier. Als kind droomde Haico er al van om fietsenmaker te worden, die droom maakte hij in 1986 waar met een eigen fietsenwinkel. Inmiddels is Haico uitgegroeid tot een bekend winkelgezicht en staat hij samen met het Haico Tweewielers team klaar voor alle fietsliefhebbers.

Kwaliteit voorop

Wij geloven dat je van kwaliteit langer plezier hebt, daarom kun je bij ons terecht voor fietsen van zowel bekende als bijzondere kwaliteitsmerken. Kies je liever voor een gebruikte fiets, dan kies je bij ons voor zekerheid. Al onze gebruikte fietsen zijn goed onderhouden, uitgebreid geïnspecteerd en worden afgeleverd met een garantie van minimaal drie maanden. Daarnaast hebben we ook een groot assortiment accessoires die het fietsen nog comfortabeler en leuker maken.

Advies is belangrijk

Fietsen zijn er in vele verschillende soorten en uitvoeringen, zoveel dat het vinden van de perfecte fiets soms wel onmogelijk lijkt. Het vinden van een nieuwe (of gebruikte) fiets begint dan ook met een goed advies. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk echte fietsliefhebbers en weten welke fiets perfect bij je wensen past. Zij weten als geen ander wat de ideale zithouding is en zorgen ervoor dat je fiets perfect op jouw wensen is afgesteld. Kom bij ons langs voor een eerlijk advies.

De beste fietsenmakers

Onze fietsenmakers zijn eersteklas vakmensen, met diploma en ervaring. Zij weten precies hoe jouw fiets in elkaar zit en worden bovendien constant bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Onze fietsenmakers staan voor je klaar bij onderhoud en reparatie en werken met de grootste zorg aan jouw fiets. Natuurlijk verrichten we onderhoud altijd volgens de voorschriften van de fabrikant van jouw fiets.

Duurzaamheid

Fietsen dragen bij aan een duurzaam klimaat. Ook de elektrische fiets biedt veel voordelen tegenover vervoersmiddelen op fossiele brandstoffen. Daarnaast zet Haico Tweewielers zich invoor een beter milleu, ondermeer door het gebruik van een warmtepompsysteem voor zowel verwarming als koeling van het pand, ledverlichting en afvalscheiding. Ook jij kunt hieraan bijdragen, lever daarom bij ons je oude accu, batterijen en/of fietsbanden* in voor recycling.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als werkgever is Haico Tweewielers zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheden. Zo is Haico Tweewielers een erkend leerbedrijf waar leering fietsenmakers worden opgeleid tot het behalen van hun vakdiploma. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van bijscholing en cursussen.