WERKPLAATS

Reparatie en onderhoud

In onze professionele werkplaats in Soest kun je altijd terecht voor onderhoud en reparaties. Onze fietsenmakers zijn echte vakmensen, met diploma en ervaring. Zij weten als geen ander hoe een fiets in elkaar zit, en worden bovendien regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Natuurlijk verrichten wij ook merkspecifiek onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant.

Snel naar:

Gratis leenfiets

Bij reparatie en onderhoud bieden we je graag het gratis gebruik van een leenfiets aan. Breng je een elektrische fiets, dan hebben we ook een elektrische leenfiets beschikbaar. Vraag hierna bij het maken van een afspraak.

Onderhoud op afspraak

Wij plannen je afspraak graag in zodat jij niet onnodig lang hoeft te wachten. Vaak kun je de fiets dezelfde dag weer bij ons ophalen. Wil je graag wachten op een onderhoudsbeurt of reparatie, dan kunnen we je fiets ook op een vaste tijd inplannen, vraag hierna bij het maken van een werkplaatsafspraak.
Bel vandaag nog voor een afspraak!

Prijsopgave

Voor aanvang van reparatie of onderhoud ontvang je een duidelijke prijsopgave van ons. Als we tijdens het onderhoud onvoorziene mankementen tegenkomen dan overleggen we eerst met je voordat we extra kosten maken.

Merkdealer

Wij zijn erkend dealer van veel bekende merken. Door ons directe contact met de fabrikant hebben we snel vervangingsonderdelen in huis en kunnen we je ook helpen met garantiezaken. Onze fietsenmakers worden regelmatig bijgeschoold zodat reparatie en onderhoud altijd volgens de juiste werkwijze gebeurt.

Servicebeurten

Voor het periodieke onderhoud aan je fiets werken wij met servicebeurten. Deze complete beurten zorgen ervoor dat je fiets in topconditie blijft. Onze fietsenmakers adviseren je graag welke het meest geschikt is voor jouw fiets.

Snelle hulp

Soms kun je helemaal niet meer fietsen, bijvoorbeeld bij een lekke band of gebroken ketting. Voor kleine reparaties hebben we vaak sneller tijd zodat jij weer kunt fietsen. Bovendien kun je gratis gebruik maken van een leenfiets zolang je fiets bij ons in reparatie is.
Je bent dus snel weer mobiel!

Onderhoud of reparatie nodig? Maak direct een afspraak!

(035) 602 4940

Klanten aan het woord

Specialist voor onderhoud en reparatie aan